З ініціативи Андрія Давиденка на Тернопільщині розпочався збір підписів за проведення трибуналу над комунізмом

Поділитися

На Тернопільщині розпочався збір підписів за відозву про проведення Міжнародного трибуналу над комунізмом. З такою ініціативою виступив народний депутат України, заступник голови Української народної партії Андрій Давиденко. 16 вересня акція стартувала у Теребовлянському та Бучацькому районах, а 17 вересня підписи почнуть збирати на Гусятинщині та Монастирищині.

Народний депутат ініціює проведення Міжнародного трибуналу над комунізмом, аналогічного трибуналу над нацизмом у німецькому місті Нюрнберг. Андрій Давиденко переконаний, що саме в Україні, як державі, що найбільше постраждала від комуністичного режиму, має бути проведений Міжнародний трибунал над злочинами комунізму.

На переконання політика, штаб-квартирою для  «Нюрнбергу-2» має стати Тернопіль, адже у нашій області важко віднайти родину, яка б не постраждала від комунізму. Тернопіль має виконати свою історичну місію – позбавити Україну, Європу та світ від «червоної чуми».

Як ми повідомляли, раніше Андрій Давиденко звернувся до Президента України, голови Верховної Ради та Служби безпеки України з вимогою заборони пропагування комуністичної ідеології та діяльності організацій, які її сповідують.  Політик вимагає від Верховної Ради на законодавчому рівні визнати злочинну суть комуністичної ідеології як екстремістської, прирівняти її до нацизму, негайно ухвалити закони “Про заборону комуністичної ідеології та ліквідацію символів тоталітаризму і комуністичного режиму” та “Про люстрацію”, а від Президента – призупинити діяльність усіх організацій, що сповідують комуністичну ідеологію, заборонити пропаганду комуністичних ідей як екстремістських і злочинних.

Віталій Максимов з’ясував, якої допомоги чекають від влади лікарі, вчителі, спортсмени і підприємці

Сьогодні гурт “LOS COLORADOS” у Хмільному Щасті!