Брати і сестри українці!

Поділитися

З 28 жовтня почався новий виток в історії української держави – ми розпочали процес повернення України в українські руки, які не здригнулись змінити все для нашого майбутнього.

Дякую всім, хто відгукнувся на наш заклик прийти на дільниці і обрати собі і своїм дітям «Свободу». Дякую всім і кожному громадянинові зокрема за Ваш вибір, за Вашу принципову позицію. Бо Ви не дали вкрасти свої голоси. Ви відстояли своє право вибору.

Протягом останніх двох місяців під час зустрічей я спілкувався з тисячами тернополян. Тому знаю, що у Ваших душах та серцях ще є зневіра та відчай. Тому хочу особистим прикладом показати Вам, що народний депутат – це не лайливе слово, а людина, яка дбає про своє місто, свою громаду і державу в цілому. Ваша довіра – це велика відповідальність для мене! Дякую за підтримку – перш за все не мене, а національної ідеї, час якої настав!
Тернополяни завжди показують приклад справжнього патріотизму для всієї України! У 2009 році ми казали «Українські перемоги почнуться з Тернопілля!». І ми їх розпочали!

Слава Україні! Героям слава!

Олексій Кайда,

голова обласної організації ВО «Свобода»

 

Інтернет-тероризм у Тернополі: як сайт «Про все» переміг хакерів кандидатів у народні депутати

На Волині представники правоохоронних органів займалися браконьєрством