Якою політикою живе село?

Поділитися

Кандидат в народні депутати від об’єднаної опозиції по зборівському виборчому  округу №165 Володимир Бойко «затюканий» конкурентами в пресі, «затаврований» як непрохідний так званими «експертами», але в той же час єдиний в Тернопільській області, проти кого влада висунула кандидата-клона.

Бойко-опозиціонер не розіп’ятий на біг-бордах, бо не не наїв біг-морди в політиці, оскільки не є злодієм і не накрав капіталів. Не друкують його й газети, бо не має шалених капіталів. Своїм ходом, від хати до хати опозиціонер спілкується з виборцями свого округу. Розповідає, що встиг зробити в політиці за неповні 30 років, як захищав людей як юрист. Днями він побував у Чернелові-Руському , звідки родом кандидат-клон. Почав Володимир розповідати людям, що в їхньому селі є також кандидат в нардепи. Селяни були здивовані. Кажуть, їхній Бойко недавно повернувся із заробітків. А чому подався на «слизьку політику», бо мав судимість. Нібито колись на мотоциклі зробив аварію. Будуть люди в селі вирішувати, чому свій чоловік чинить таке неподобство. Адже нікому «старий Бойко» не сказав й слова, що балотується. А шкодити команді Юлії Тимошенко селяни Чернелова-Руського обіцяли не дозволити.

А в селі Гутисько Бережанського району з Володимиром Бойком трапилась цікава історія. Зайшов він на подвір’я до якоїсь бабусі. Розповів хто він і для чого прийшов. Старенька вислухала його і з сумом відповіла, що голосуватиме за Партію Регіонів, бо вже їй пообіцяли 100 гривень. Допомоги їй чекати не має звідки, а сотка до пенсії стане великою поміччю. Проте, бабуся взяла бютівську газету, в якій детально описана не лише біографія, але й родове дерево Володимира Бойка. Поки молодий політик обійшов село Гутисько, перейшов до села Мечищів, куди колись пересилили його рідну бабусю, «з агітована пенсіонерка» прибігла туди. Не встиг Володимир Бойко зайти на перше подвір’я в Мечищеві, як жінка на всю вулицю почала скликати своїх колежанок:

– Баби, виходьте бігом! Внук Гані Василівської приїхав! У депутити йде! Від Юлі Тимошенко!!!

На її клич зійшлась ціла вулиця. Люди раділи за хлопця, що у політиці від порядної політичної сили. Селяни схвально гули.

Так разом з пенсіонеркою, яка зналася з його бабусею, Володимир Бойко пройшов усе село.

– Ти Володю будь спокійний, я кожному розповім про Тебе, знаю, що ти з порядної родини, тому агітуватиму всіх за Бойка голосувати. Завтра поїду на базар, то і в автобусі всім розкажу, і на ринку.

Михайло Апостол гордиться, що першим в області вивісив синьо-жовтий прапор. За це отримав судимість (відео)

Правоохоронці затримали зловмисника, який обікрав пенсіонерку та приватного підприємця