Юлія Тимошенко закликала підтримати Михайла Апостола на мажоритарному окрузі №166

Поділитися

Дорогі жителі Бучацького, Гусятинського, Монастириського та Теребовлянського районів!

У нелегкій боротьбі з режимом диктатури найпотужніші опозиційні партії відкинули всі непорозуміння та амбіції. У нас залишилося головне – свята справа звільнення України від жорсткої кримінальної окупації. Якщо ми не зможемо зараз, на парламентських виборах, втілити у життя цю справу разом з активною частиною суспільства – окупанти будуть ставати міцнішими, заможнішими, цинічнішими, і з кожним роком їх буде все складніше й складніше усувати. Коли ми разом, коли об’єдналися – у нас з’явився шанс перемогти.

Ми здатні єдиним фронтом вдарити по мафії, яка засіла у владних кабінетах і межигірських резерваціях. Ми повернемо нашим громадянам у всіх регіонах України почуття власної гідності і гордості за свою Батьківщину.

Ми прагнемо побудови сильної демократичної держави, встановлення гарантій належного ставлення до найціннішого, що може бути в ній – українського громадянина; побудови конкурентоспроможної економіки та збереження рідної культури; викорінення всемогутності й безкарності правоохоронців та суддів, повернення на батьківщину українців, які важко працюють у далеких світах, давши їм, а також всім, хто залишився в Україні, роботу із достойною заробітною платою; встановлення системи національної освіти тощо.

Проте перемога над режимом неможлива без Вас, патріотів нашої держави, славних нащадків борців за волю України.

Я не дивуюсь тактичним ходам антиукраїнської влади, яка на противагу Об’єднаній опозиції висуває пристосуванців, так званих «технічних» кандидатів та партій із чітким завданням – ще раз привести до влади катів українського народу, які і сьогодні всіма можливими способами знущаються з держави та її громадян. Водночас збільшується кількість «противсіхів» – справжніх помічників Януковича.

Цього не можна допустити!

То ж Ваша підтримка Об’єднаної опозиції та узгодженого мажоритарного кандидата може дати Україні чи не останню можливість встати з колін.

У Вашому окрузі кандидатом від Об’єднаної опозиції є представник Всеукраїнського об’єднання «Батьківщина» Михайло Апостол.

В його особі Ви отримаєте справжнього представника громади в парламенті, який буде відстоювати Ваші права. Для цього в нього є достатньо знань, досвіду боротьби та прагнення до змін. За час своєї діяльності у Всеукраїнському об’єднанні «Батьківщина» Михайло Апостол показав, що не зрадить своїй політичній силі, виборцям і Україні.

Настав час зосередити всі наші сили для визволення України з ярма!

 

З вірою у світле майбутнє України

Ваша Юлія Тимошенко

Інтернет-видання: жертви тиску чи співавтори брудних політтехнологій у Тернополі і Черкасах?

У Плебанівці, на Теребовлянщині, кандидати в нардепи Надія Хоптян та Михайло Савчук порушують закон (фотофакт)