Кандидату в депутати з Тернопільщини загрожує 12 років в’язниці!

Поділитися

Інтернет-газета “Про все” отримала лист, в якому мешканців Тернопільщини застерігають, що у Верховну Раду рветься банкір-аферист. Прикриваючись ім’ям Віталія Кличка, в парламент прагне потрапити Ломакович Віталій Афанасійович – кандидат в народні депутати України по 164 виборчому округу, який нібито причетний до ряду шахрайських корупційних схем. Таке звинувачення підкріплене постановою слідчого. 27 вересня 2012 року  слідчий УМВСУ м. Києва порушив кримінальну справу за ст. 191 КК України проти Ломаковича В. А. Згідно даної статті звинувачений може отримати покарання до 12 років ув’язнення.




Складається враження, що пан Ломакович прагне потрапити у Верховну Раду, щоб уникнути кримінальної відповідальності?
Після порушеної кримінальної справи, в поважному інформаційному агенстві УНІАН, у Києві, відбулась прес-конференція.

Київ. 12 жовтня. УНІАН. Будівельно-комерційна фірма «Граніт» просить відшкодувати збиток у розмірі 14 млн грн за роботи з будівництва котеджного містечка «Сонячний Промінь» у смт Козин Обухівського району Київської області.

Про це повідомив головний інженер БКФ «Граніт» Сергій Рєпкін на прес-конференції в УНІАН.

За його словами, компанія розпочала будівництво котеджного містечка на початку 2009 року за договором підряду з генеральним підрядником будівництва, компанією «Гермес-Буд». Замовником будівництва виступила компанія «Інтер-Континенталь».

С.Рєпкін зазначив, що будівництво котеджного містечка на 22 будинки площею близько 22 тис. кв. м компанія завершила у серпні 2010 року.

За словами головного інженера компанії, на початку будівництва фінансування підрядних робіт проводилося справно, наприкінці 2009 року воно стало нерегулярним, а наприкінці 2010 року – припинилося. Компанії довелося завершувати будівництво за рахунок своїх обігових коштів. Загалом з СКФ «Граніт» розрахувалися за виконані роботи у розмірі 64 млн грн, а ще 14 млн грн залишилися винні.

«Фірма «Граніт» зазнала збитків на 14 млн грн. Зазнали збитків наші підрядники, які не одержали грошей», – сказав С.Рєпкін.

Він уточнив, що в серпні 2010 року генпідрядник будівництва уклав договір підряду з іншою організацією, яка ввела містечко в експлуатацію в лютому 2011 року.

За даними С.Рєпкіна, 2 серпня 2012 року Обухівське районне відділення Головного управління МВС України порушило кримінальну справу за фактом нанесення шкоди ТОВ «Граніт» шляхом обману і зловживання довірою за відсутності ознак шахрайства у великих розмірах.

«На даний час правоохоронними органами порушено кримінальну справу за фактом нанесення збитків в особливо великих розмірах», – констатував С.Рєпкін.

Як повідомляв УНІАН, у жовтні 2010 року компанія «Інтер-Континенталь» заявила про завершення будівництва котеджного містечка «Сонячний промінь» у смт Козин Обухівського району Київської області. Загальна сума інвестицій у проект на жовтень 2010 р. становила понад 21 млн дол.

Котеджне містечко «Сонячний промінь» розташоване на площі 5 га. Воно включає 14 житлових будинків (5 малоповерхових будинків на 70 квартир), 5 таунхаусів на 30 домоволодіння, 4 котеджів-дуплексів на 8 домоволодінь, адміністративну будівлі з супермаркетом і тенісні корти. Підрядником будівництва містечка виступила компанія БКФ «Граніт».

Довідка УНІАН. Корпорація «Граніт» створена у 1991 році, виконує повний цикл промислового і цивільного будівництва. Є членом Асоціації будівників України і Росії. Компанія володіє виробництвом вікон, дверей, металевих конструкцій і декоративних виробів з металу.

Табак для кальяна ТОП смаків на думку экспертів

Безробіття у Тернополі: рахунок на тисячі

Володимира Петровського нагороджено ювілейною відзнакою Всеукраїнського братства УПА