Океан Ельзи у Тернополі

Поділитися

7 жовтня на Тернопільському міському стадіоні відбувся концерт найпопулярнішого українського рок-гурту «Океан Ельзи». Виступ став одним із перших масових заходів після реконструкції стадіону, а завдяки ініціативі музикантів та за підтримки гостей концерту міський ФК «Тернопіль» отримає 30 тисяч гривень. .

Музиканти подарували тернополянам і гостям міста велику програму, до якої увійшли як найвідоміші хіти групи, так і пісні, які цінують і люблять давні прихильники «Океанів». Для того, щоб послухати українських рокерів зібралися не тільки тернополяни. Спеціально на концерт приїхали фанати “Океану Ельзи” з різних областей України, Росії. Були помічені навіть гості з Алмати. Понад 5 тисяч глядачів підспівували учасникам гурту улюблені пісні, незважаючи на дощову погоду. А під час виконання однієї з пісень глядачі у фан-зоні влаштували флеш-моб, масово запускаючи мильні бульбашки у повітря під сценою.

–         Погода сьогодні сумна, бо йде дощ. Щоб у вас був добрий настрій ми будемо співати веселі пісні, – підбадьорив прихильників лідер ОЕ Святослав Вакарчук.

По завершені концерту тернополяни тричі повертали “Океан Ельзи” на сцену та разом з гуртом співали улюблених пісень.

Як і було анонсовано, з кожного проданого квитка по три гривні будуть перераховані на підтримку ФК «Тернопіль», що складає 15 тисяч гривень. Також музиканти вирішили додати ще 15 тисяч гривень від себе. Тож загалом клуб отримає 30 тисяч гривень.

Організатором концертів у Тернополі та Хмельницькому виступила компанія «Сюзі продакшн» та мережа квиткових кас «kasa.in.ua». Окрему подяку за підтримку організатори висловлюють міському Голові Сергію Надалу та усім мешканцям Тернополя, хто зробив цей виступ незабутнім!

 

В ефірі телеканалу ЗІК кандидат від УДАРу Петровський зізнався, що назвав владу бандитами заради підняття рейтингу

Оголошено переможця всеукраїнського конкурсу «Жодного голосу владі!»