В ефірі телеканалу ЗІК кандидат від УДАРу Петровський зізнався, що назвав владу бандитами заради підняття рейтингу

Поділитися

Вчора в ефірі Львівського телеканалу ЗІК взяв участь кандидат від партії УДАР на мажоритарному окрузі №165, що на Тернопільщині – Володимир Петровський.

Передусім дивно і незрозуміло звучали запитання ведучого, який в учасника виборчого процесу, а не незалежного експерта, просив охарактеризувати передвиборчу та політичну ситуацію на Тернопільщині і дати оцінку тому чи іншому кандидатові та політичній силі. Треба визнати, що на більшість з таких підігруючи запитань Петровському вдавалося відповідати досить стримано та скромно. Але не тоді, коли мова зайшла про власну агітаційну компанію – про біг-борд кандидата Петровського, де фігурує фраза «влада бандитів». На запитання ведучого, чи за таке висловлювання у міліції можуть засудити, Петровський відповів: «Нехай попробують, ви розумієте, що такі речі тільки додають рейтингу!»

Дана відповідь є ґрунтовною підставою вважати, що про жодну опозиційну діяльність проти правлячого владного режиму в після виборчому майбутнього кандидата від партій УДАР Володимира Петровського просто не може бути й мови. Адже, за його інтерпретацією, критика влади лише використовується на підняття власного рейтингу.

 

Орест Муц оприлюднював фальшивки?

Океан Ельзи у Тернополі