Олексій Кайда не палив газету “Свободу”.100%

Поділитися
За даними правоохоронців, газети партії “Свобода” погоріли через недопалок. Як відомо, керівник тернопільської “Свободи” Олексій Кайда не курить вже з 1 серпня 2011 року. Про це він зізнався в інтерв’ю журналу “Країна”. Чотири роки керманич “Свободи” не вживає алкоголь. У середивищі свободівців неофіційно стверджують, що це підпалив випадково пресу або сторож, або черговий свободівець, який тої ночі чергував в офісі.
Недопалок міг спричинити загорання агітаційної продукції

У Тернополі у ніч з 28 на 29 вересня до працівників міліції надійшло повідомлення від диспетчера обласного управління Міністерства надзвичайних ситуацій. Пожежні поінформували правоохоронців про те, що у коридорі колишнього готелю «Україна» сталося загорання. Рятувальники, не гаючи часу, загасили вогонь.

    
Добираючись досередини приміщення, пожежні розбили шибку вхідних дверей. На щастя, вогонь не добрався до офісних приміщень. Пошкоджені складені у коридорі газети, які належать одній із політичних партій.
    
Працівники міліції з’ясовують причину загорання. За попередніми даними, нещастя могла спричинити необережно кинута недопалена цигарка.
    
Правоохоронці перевіряють інші версії загорання.

Яка погода буде у Тернополі в жовтні?

Пісенний фестиваль «Кришталевий жайвір-2012» відбувся у Тернополі