Петровський закликав прийти на вибори у вишиванці і викинути регіоналів з влади

Поділитися

Жодного голосу владі бандитів!

 Прийдіть на вибори у вишиванках і викиньте регіоналів з влади!

 Відкритий лист кандидата в народні депутати по Зборівському виборчому округу

 Володимира Петровського

 Українці! Краяни!

28 жовтня вибори до Верховної Ради України. Ми маємо шанс визволити нашу землю з ярма влади бандитів. Партія регіонів ніколи не виграє ці вибори чесно –  вона вдаватиметься до хитрощів та маніпуляцій.

Закон про вибори недосконалий. Він дав можливість сформувати виборчі комісії таким чином, щоб партія влади завдяки десяткам технічних партій отримала більшість у більшості з них.

У наших селах уже складаються списки людей, які готові продати свій голос. Працівників шкіл, лікарень та інших бюджетних установ змушують віддати свій голос за регіоналів, погрожуючи звільненням чи скороченням.

Ця влада слабка! Вона боїться народного волевиявлення. Саме тому влада старанно маскує своїх висуванців по мажоритарних округах. Замасковані регіонали називають себе опозиціонерами, навіть «націоналістами». Однак на повну користуються підтримкою місцевої виконавчої влади, як належить Партії регіонів. Вони хочуть обміняти вас та скористатися вашою довірою для того, аби проскочити в парламент і там поповнити ряди тушок.

Українці, будьте пильними! Не піддавайтеся на тиск влади. Не купуйтеся на обіцянки та оманливі гасла замаскованих хрунів. Не продавайте свій голос за гречку чи сотню гривень. Пам’ятайте, голосуючи за діючу владу бандитів, за регіоналів, ви вбиваєте свій шанс на вільне та гідне життя, руйнуєте майбутнє своїх дітей.

28 жовтня прийдіть на вибори у вишиванках та покажіть, що українці не бояться влади окупантів. Голосуйте за українську опозицію! Проголосувавши, не йдіть від дільниць, дочекайтеся протоколів. Нехай бандити-фальсифікатори бояться народного гніву і добре думають, чи варто гратися у махінації.

Впевнений, 28 жовтня українці розберуться хто є хто і віддадуть свій голос за зміни, за опозицію. Злочинний режим Януковича буде усунутий, Партія регіонів буде заборонена, а влада очищена від українофобів та корупціонерів. Україна стане новою, справедливою країною, якою пишатиметься кожен громадянин.

 Українці!

 Якщо ж влада вкраде наш вибір, якщо результати будуть сфальшованими, не сидіть по хатах, вийдіть на вулиці і поверніть Україну собі. Регіонали та їхні сателіти будуть усунуті або шляхом виборів, або шляхом мирної національної революції.

 Це наша земля! Ми переможемо!

 Слава Україні!

Андрій Давиденко виступив з ініціативою завершення газифікації сіл Монастириського району

Тимошенко не дали Нобелівську премію