«Свобода» пікетувала «Епіцентр» проти незаконних дій провладного кандидата Гереги

Поділитися

31 жовтня 2012 року по всій Україні біля гіпермаркетів «Епіцентр» відбулися акції протесту проти цинічного фальшування виборів.

Пікетування відбувалися на знак протесту проти незаконних дій власниці мережі «Епіцентр» – провладного кандидата у народні депутати Галини Гереги, яка вдалася до цинічних фальсифікацій результатів голосування у київському окрузі № 215, де перемагає кандидат від опозиції свободівець Андрій Іллєнко.

Голова фракції «ВО «Свобода» у Тернопільській обласній раді Олег Сиротюк, голова міської організації Роман Навроцький, депутати-свободівці Тернопільської міськради, члени організації та її прихильники зібралися біля будівлі будівельного гіпермаркету «Епіцентр» у Тернополі, щоб висловити своє обурення з приводу фальсифікацій результатів виборів. Пікетувальники вигукували гасла: «Ганьба Герезі!», «ОВК – не «Епіцентр», вибори не гендер!».Відвідувачам гіпермаркету роздавали листівки з роз’ясненням про застосування брудних технологій провладної кандидатки Гереги та вимогою до Центральної виборчої комісії щодо негайного припинення фальсифікацій.

Голова обласної ради вимагає від керівництва держави виплати заробітної плати працівникам бюджетної сфери

Відновлення лісового фонду на Тернопільщині