Вячеслав Кириленко: «По Чортківському виборчому округу заслуговує на підтримку як українець, як патріот – тільки Іван Стойко»

Поділитися

Не голосувати за «підробних» опозиціонерів, а за єдиних узгоджених кандидатів від опозиції,  закликав виборців Тернопільщини  один із лідерів об’єднаної опозиції  Вячеслав Кириленко, виступаючи перед чортківчанами у районному будинку культури 11 жовтня 2012 року.

«По 167 виборчому округу йде один кандидат від опозиції  офіційно висунутий з’їздом  ВО «Батьківщина» та  підтриманий ВО «Свобода» . Це Іван Стойко. Інших кандидатів від опозиції немає,» – сказав Вячеслав Анатолійович.

Він також констатував, що не лише у Тернопільській області, але й у Черкасах, Вінниці та інших містах і селах України  самовисуванці беруть на озброєння гасла, кольори  опозиції, говорять її словами з єдиною метою – обдурити виборця.

« Картка такого самовисуванця обов’язково буде у Чечетова в кишені та нею будуть голосувати «піаністи-кнопкодави», а картка  Стойка буде при ньому і у потрібний момент він проголосує проти тієї банди, яка нищить Україну,» – наголосив В.Кириленко.

Народний депутат звернув увагу на гасла, які пропонують виборцям само висуванці і зазначив, що якщо  у них вони лише ніби «йдуть  боронити мову, Бпатьківщину, ін.», то єдиний кандидат від об’єднаних сил опозиції Іван Стойко уже активно відстоює  та бореться за українську мову, навіть у фізичних сутичках з Колісниченком.

Вячеслав Кириленко висловив велике занепокоєння з приводу того, що ці парламентські перегони є на його думку «напівдемократичними»,  і нас чекають фальсифікації  28 жовтня «через підставних людей, які потрапили у дільничні комісії через підставні партії».

За словами Вячеслава Анатолійовича, регіони вдаються сьогодні до залякування та перекуповування виборців, тому закликав усіх бути пильними та уважними.

« Не той сьогодні час, щоб продавати свій голос,»-сказав Кириленко, -Нам треба рятувати Україну, бо все іде до здачі суверенітету, до здачі її незалежності, яку ми завойовували та утверджували 21 рік. Всі наші надбання хочуть забрати «януковичі  з табачниками , саламатіними, бондаренками, колісниченками та ківаловими». Їх треба зупинити. А хто їх може зупинити? «Батьківщина» і Іван Стойко.»

Іван Михайлович Стойко  у своєму зверненні до виборців Чортківщини, привітав  усіх напередодні Свята Покрови Божої Матері  та 70-річчя УПА, закликав українців бути твердими у своїх поступах, розуміти , що 100 гривень не врятують від бідності нікого. Згадав також про те, що якби під час  липневого голодування на знак протесту проти мовного закону  під стіни Українського дому стали б мільйони людей, то українському народу вдалося б зупинити те варварство, яке сьогодні відбувається у державі.

«А зараз у нас один шлях – виграти вибори, створити проукраїнську більшість у Верховній Раді  та провести імпічмент Януковича для того, щоб відновити справедливість у суспільстві та достойне життя кожного громадянина, відмінити антиукраїнські закони, та прийти до європейського демократичного розвитку України,» – сказав Іван Стойко.

З 15 до 19 жовтня, впродовж тижня, на каналі ТV-4 телевізійний проект «Передвиборчі дебати-2012»

Патріарх Святослав підтримав ініціативу Ігоря Юхновського та Андрія Давиденка «Київ – Соборний»