В’ячеслав Кириленко представив жителям Тернопільщини кандидатів від опозиції

Поділитися

Днями Тернопільщину відвідав один із лідерів об’єднаних сил опозиції В’ячеслав Кириленко. Він зустрівся із мешканцями райцентрів області, а також побував у прямому телеефірі Тернопільської обласної держтелерадіокомпанії.

Під час бесіди із журналістами народний депутат України представив список узгоджених кандидатів від опозиції по мажоритарних округах Тернопільської області, акцентував на проблемах виборчої кампанії, а також розповів, як вивести на чисту воду кандидатів від влади.

— В Тернопільській області є п’ять мажоритарних округів. Три кандидати балотуються від “Батьківщини”, а два — від ВО “Свобода”. Я подаю вичерпний перелік цих кандидатів і хочу закликати виборців: хто підтримує українців, голосуйте тільки за цих людей. Це політики перевірені, які будуть у наших лавах боротися проти всіляких зайд. Отож по 163-му окрузі висуваємо Олексія Кайду, по 164-му — Михайла Головка. Від Об’єднаної опозиції “Батьківщина” в 165-му окрузі представляю Володимира Бойка, в 166-му — Михайла Апостола, в 167-му — Івана Стойка.

За словами В’ячеслава Кириленка, виборцям потрібно бути дуже уважними, адже чимало кандидатів називають себе опозиціонерами, хоча насправді їх висуває влада: “Так, вони маскуються під наших кандидатів, беруть наші гасла, використовують наші партійні кольори, ключові слова, шрифти. Хочу сказати, що в центральних областях України жоден кандидат від влади, за окремими винятками, не дуже афішує, що він іде від Партії регіонів. На Тернопіллі в кожному окрузі є ставленики від партії влади, які смітять грошима, вкраденими у людей, а потім роздають подачки під виглядом благодійності. За цими ознаками можна визначити, що оце і є кандидати від влади”.

Політик запропонував дієвий спосіб визначити “липових” опозиціонерів:

— Таких “висуванців” треба запитувати на зустрічах: “коли тебе оберуть у Верховну Раду, в якій ти будеш фракції: у фракції “Батьківщина” чи у фракції Партії регіонів?” Або “як ти будеш голосувати за закон про імпічмент президенту: “так” чи “ні”. І всі ці гострі питання одразу викриють закамуфльованих кандидатів .

В’ячеслав Кириленко заявив, що незважаючи на дискримінацію опозиції, утиски в телеефірах на центральних телеканалах, маніпуляції з виборчими комісіями та інші численні факти нерівної політичної боротьби Об’єднана опозиція зможе донести свої ідеї до кожного українця.

— Опозиційні кандидати нині зустрічаються з виборцями на вулицях,  на зупинках громадського транспорту, ринках, інколи вдається зустрічатися із трудовими колективами, — сказав політик. — І хоча можливості наші обмежені, але ми не впадаємо у відчай. Ми розуміємо, що представляємо нині зовсім іншу точку зору, і це не тільки інша доктрина політична, але й доктрина моральна. Бо все, що нині витворяє влада, є для нас неприйнятним. Тому після виборів ми мусимо створити нову більшість, яка зупинить цю навалу українофобів, які нищать все українське: переглядають нашу історію, засуджують через куплені суди наших героїв Бандеру і Шухевича. І ми просимо в українців підтримки.

Володимир Бойко: «Ми усунемо бандитський режим»

Народний депутат Андрій Давиденко пропонує змусити сучасних латифундистів ділитися прибутками із селянами