У Тернополі будують квартал для «афро-українців»

Поділитися

У Тернополі одна будівельна компанія дозбирує усі погодження, щоб звести перший будинок для чорношкірих мешканців нашого міста. Висотку планують збудувати на вулиці Текстильній. Вестиме будівництво та ж компанія, яка проводитиме будову розважального закладу на перехресті вулиць Мазепи-Бережаська-Львівська.

Планується, що там житимуть найменш забезпечені мешканці Тернополя, шкіра яких дещо смугліша, ніж у корінних тернополян.

Будинок планують зробити дешевим гуртожитком, можливо, частину будинку продадуть під квартири сім’ям, які складаються з колишніх мешканців Африки та Азії. Перед виборами, як відомо, голова Тернопільської облради Олексій Кайда, який очолює обласну організацію «Свобода», сильно поскандалив з мером-свободівцем Сергієм Надалом. Тоді було прийнято рішення на час виборів до парламенту ідею з «африканським гуртожитком» призупинити. Вибори минули. Опозиціонер переміг. Тепер міська влада дала зелене світло на будівництво. Якщо ідея не викличе громадського резонансу, поруч постане гуртожиток для нелегалів-азіатів, найімовірніше в’єтнамців, які на одні й ті ж документи, в’їжджатимуть щомісяця. Тернопіль стане своєрідним «перевалочним» пунктом. Азіатів до  Європи.

Звісно, усе це лишень поки проекти, про які говорять неофіційно впливові і не дуже тернополяни.

Як найвисокоплачуваніший слуга у Тернополі обікрав своїх господарів

На Тернопільщині повінчалася пара, якій на двох – сто сімдесят три роки

У Тернополі “потрясли” найкорумпованіший орган