Дарунки у свято Миколая Чудотворця від тернопільських податківців отримали коропецькі «підшефні»

Поділитися

У День Святого Миколая Чудотворця працівники Державної податкової служби у Тернопільській області відвідали Коропецький обласний ліцей-інтернат з посиленою військово-фізичною підготовкою, що на Монастирищині.

«У цьому закладі нас завжди чекають, а тим паче напередодні новорічно-різдвяних свят, – каже голова обласної Ради профспілки працівників ДПС в області Оксана Наконечна. – Адже діти-сироти та діти, які залишилися без піклування батьків, що навчаються у цьому закладі, у родинні свята потребують особливої уваги та чуйності з боку дорослих».

Вихованці ліцею-інтернату радісно зустрічали гостей у актовому залі. Весело та дружно провели час податківці та діти. У дарунок від Святого Миколая кожен вихованець отримав солодощі та фрукти.

Працівники ліцею-інтернату щиро подякували податківцям за багаторічну співпрацю, розуміння та благодійну допомогу і запросили їх приїжджати частіше для того, щоб дарувати дітям радість.

Відділ взаємодії із ЗМІ та громадськістю

ДПС у Тернопільській області

Прокуратура Тернопілля вимагає від дорожніх організацій вжити дієвих заходів до належного функціонування дорожнього господарства

У Бережанській колонії панувало дике середньовіччя!