Мер Одеси і мер Тернополя – два чоботи пара

Поділитися

Мер Одеси Олексій Костусєв в грубій формі відмовився відповідати журналістці одного з одеських видань на її запитання, звинувативши дівчину в невірному виборі місця роботи, повідомляють «Одеса. Коментарі». У Тернополі мер  теж доволі імпульсивно ставиться до критичних публікацій. Зокрема, до інтернет-газети “Про все” хотів позиватися до суду за те, що прийшов не тверезим на ефір на Радіо Ера і ми про це написали єдині в місті. Згодом всеукраїнські видання писали, що мер Тернополя “руковидит с дурки”. Після цього мер “зам’яв”  тему, не згадуючи про суд.

Інцидент стався на брифінгу мера після звіту про роботу за 9 місяців 2012 року. На одне із запитань журналістки, мер заявив, що не має наміру відповідати на її запитання, оскільки незадоволений публікаціями видання, в якому вона працює.

«Як мені бути? Ви симпатична дівчина, може, хороша журналістка, однак є представницею видання, яке наскрізь брехливе, яке програло мені суд, і суд визнав, що ваше видання поширювало про мене неправду. Чи є сенс мені відповідати вам? Я поважаю себе і відповідати вам не буду», – заявив мер.

Як пише «Одеса. Коментарі», це вже не перший випадок, коли Костусєв у грубій формі спілкується з журналістами. Раніше мер Одеси накричав на відомого одеського журналіста Олега Константинова, звинувативши того у брехні.

Тернопільські нардепи від “Свободи” стали “глухонімі”?

Бізнесу і громадськості Тернопільщини не байдужі проблеми оподаткування