Сусідів об’єднала злодійська справа

Поділитися
    Спілку двоє жителів Почаєва тримали давно. Життя без родин, пристрасть до алкоголю, схильність до протиправних діянь – все це мало місце в житті обох чоловіків. Однак спільним виявилося не лише минуле, а й майбутнє почаївчан, бо кременецькі правоохоронці затримали їх за підозрою у вчиненні крадіжок. Потерпіли від злодійського дуету сусіди підозрюваних.

Як розповів начальник слідчого відділення кременецької міліції Володимир Галевич, вдалося довести причетність затриманих до трьох фактів незаконного заволодіння чужим майном. За тиждень зловмисники встигли поцупити скутер, шестеро індиків, телевізійний тюнер та сто гривень.
Вперше залізли на обійстя сусіда. На подвір’ї стояв несправний скутер. Саме він й спокусив випивак. Викотили транспортний засіб на вулицю, відтак, потягнули на закинуту ферму з метою згодом якщо не продати, то розукомплектувати та здати на металобрухт.
Наступного вечора жадоба наживи та алкогольна залежність привели лиходіїв до господарства ще одного сусіда. В курятнику зловили шістьох індиків, покидали у мішки і понесли. Щоправда, так і залишилося загадкою, куди поділася чужа птиця, бо злодії того вечора були настільки п’яні, що й не пам’ятають самої пригоди.
Сто гривень та телевізійний тюнер стали наступними «трофеями» злодійського дуету. Їх лиходії винесли з помешкання жителя Почаєва, проникнувши туди через витиснене вікно. Та на цьому пригоди випивак закінчилися.
Наразі зловмисників арештовано. Кримінальне провадження порушено за частиною третьою статті 185 Кримінального кодексу. До слова, на обрання міри запобіжного заходу вплинуло й те, що обоє підозрюваних уже раніше мали проблеми із правосуддям. Один з них був судимий за вчинення крадіжки інший мотав термін за позбавлення життя рідної матері.

Репресії проти націоналістів

Святкуйте, та пильнуйте