Святкуйте, та пильнуйте

Поділитися

У новорічні та різдвяні свята правоохоронці нестимуть службу в посиленому варіанті. Як повідомив заступник начальника УМВС в Тернопільській області Василь Облещук, майже тисяча міліціонерів та військовослужбовців внутрішніх військ забезпечуватимуть громадський порядок у населених пунктах. Правоохоронці подбають про те, щоб бути якнайближче до місць скупчення людей і проведення святкових заходів.
Громадянам, які у свята планують поїхати в гості до родичів, треба подбати про безпеку власного майна. Адже, як свідчить кримінальна практика, квартирні крадіжки злодії найчастіше скоюють саме тоді, коли господарі залишають помешкання на тривалий час без нагляду. Залишенні цінності, валюта, техніка легко потрапляють до рук «домушників». Злодієві достатньо декілька хвилин, щоб обікрасти помешкання.
Тим, хто залишається на свята вдома, варто пильніше ставитися до появи у дворах та під’їздах будинків підозрілих незнайомих людей. За найменшої підозри щодо сторонньої людини, яка цілими днями без діла тиняється біля вашого будинку, повідомте свого дільничного інспектора міліції або зателефонуйте до чергової частини міліції.
Правоохоронці також  патрулюватимуть на дорогах та автошляхах, попереджаючи учасників руху від дорожніх пригод.

Сусідів об’єднала злодійська справа

Піротехнічні вироби – не іграшка