Звернення мера Тернополя (відверте, як на Радіо Ера)

Поділитися

Дорогі мої тернополяни.

Звертаюся до Вас, як міський голова, якому належить вся повнота влади у Тернополі: починаючи від двірника в ЖЕКу і закінчуючи абсолютною депутатською більшістю. Погода, яку ми пов’язуємо з тиском провладної партії регіонів на місцеве самоврядування, веде себе неприродно активно. За 2 дні випала двохмісячна норма снігу. Це подяка всім нам за те, що на минулих парламентських виборах ми проголосували за націоналістів. Ви подивіться: проблеми зі снігом є тільки на своїх Богом даних землях Західної України. А найбільше в нас у Тернополі, де вже два роки успішно керують свободівці.
Дійсно ми виявились не готовими до таких аномалій. Ми, як колишні податківці, не привикли за 2 дні тратити гроші, які мали тратити на прибирання снігу протягом 2 місяців. Між іншим, цих грошей вже нема: де ви бачили, щоб в кінці бюджетного року були якісь гроші?..

Винні в тому ще і працівники комунальних служб, які не хочуть працювати цілодобово та задарма. А решта заходів не дають свого ефекту. Ні смолоскипний хід, ні відкриття нового пам’ятника, ні навіть міжгалактичний чемпіонат з водомоторного спорту не дадуть бажаного результату – розчистити Тернопіль від снігу.

До речі, винні і самі тернополяни. Наприклад, у нас в Байківцях ніхто не чекає на ЖЕК і ніхто ні на кого не нарікає. Всі знають головне правило: кожен за себе. І тому з самісінького ранку всі вже з шуфлями. Це ті, які не мають таких потужних джипів, як мій. Я ж попрацюю і відкину сніг в задньому дворику міської ради: буде видно, що і я щось роблю і не так помітно з дороги – ніхто не буде вказувати як і що маю робити.

Зараз, коли ВО «Свобода» стала парламентською партією, ми отримали додаткові способи тиску на владу в державі. Я особисто говорив з нашим лідером, який підготує депутатський запит на ім’я Генпрокурора з вимогою притягнути до відповідальності тих, хто спричинив сніговий колапс. Всі народні депутати-свободівці блокуватимуть трибуну Верховної ради України, допоки влада припинить сніговий тиск на мешканців Західних областей.

Любі мої тернополяни. Потерпіть ще трошки. Виконавчий комітет, комісія з надзвичайних ситуацій і я особисто робимо все можливе. Вчора, наприклад, ми пізно ввечері зіграли партію в більярд, щоб відволіктися від поганих думок і з новими силами з понеділка почати розказувати, як в Тернополі прибирають сніг.

Як казала відомий політик, весна обов’язково прийде.

Як Сергій Надал неадекватно спілкувався по “Радіо Ера” (запис)

Дорогі діточки та дорослі! Ось і прийшло найдобріше з усіх свят – День Святого Миколая

Що очікує Чортків? (прогноз)