Чому Віктор Янукович цього року не приїхав до Почаєва на Різдво?

Поділитися

Через лінь Президента до державницьких справ, а також важкий стан організму після вживання алкоголю, вже третій рік поспіль Віктор Янукович святкує Різдво в Західній Україні. Два роки поспіль Янукович відстояв в Почаївській Лаврі на Тернопільщині. Цього року в Зимненському Свято-Успенському монастирі у Волинській області.

Як розповіли «Про все» посвячені в таємниці візиту глави країни високопосадовці, насправді Януковичу значно ближче їхати з карпатської резиденції «Синьогора» в Івано-Франківській області до Почаєва чи на Волинь, ніж летіти через пів країни до Лаври у столиці. Торік Янукович навіть не попробував куті у Почаївській Лаврі. Монахи не дозволили взяти на перевірку святі страви, відповідно й служба охорони Президента заборонила трапезу. Словом, показався в трансляції на УТ-1 Віктор Федорович, та й досить.

Минулого року разом з Януковичем у Лаврі стояв переляканий губернатор Тернопільщини Валентин Хоптян, який кілька днів до того вчинив автокатастрофу із летально.

Цього року губернатор Волині Борис Клімчук має значно більше аргументів хвалитися своєю роботою, ніж алкогольно-залежний Валентин Хоптян. На виборах на Волині опозиція зазнала повного краху. Губернатор Тернопілля ледь не щомісяця потрапляє у скандальні новини. Напевно, не приїзд на Тернопілля – це й відмежування Януковича від невдалої політики Хоптяна.

 

Різдвяне богослужіння за участі Януковича відбувається у Свято-Успенському Святогірському Зимненському жіночому монастирі (село Зимне, Волинська область).

Захід транслюється у прямому ефірі Національною телекомпанією України з 10:50.

 

7 січня 1950 року

Поїзд їхав з Тернополя до Чорткова з відкритими дверима (відео)!