Христос родився! І Леонід Бицюра

Поділитися

Христос родився! Сьогодні так вітаються всі християни, а друзі, колеги вітають з днем народження заступника міського голови з гуманітарних питань Леоніда Бицюру.

Сьогодні відомому високопосадовцю, якого забракував особисто Олег Тягнибок на посаду голови Тернопільської облради, виповнилося 36 років. І даремно лідер “Свободи” не довірив пану Леоніду цю почесну місію.

Інтернет-газета “Про все” щиро вітає чи не єдиного фахівця із команди мера Тернополя з днем народження і щиро бажає усіх благ в родині і на професійній ниві.

Довідка

Бицюра Леонід Олексійович народився 7 січня 1977 року у Тернополі.
1994р. – закінчив економічний ліцей Тернопільського інституту народного господарства при ЗНЗ №21, отримавши кваліфікацію «Оператор ЕОМ». За результатами навчання, рекомендований до вступу в ТІНГ на факультет, а згодом Інститут комп’ютерних та інформаційних технологій.
1996 -1998 р. – навчання в Інституті банківського бізнесу, який закінчив з відзнакою. Спеціальність: «Фінанси та кредит».
Рекомендований до вступу в аспірантуру. Тема дисертації: «Аналіз формування доходів місцевих бюджетів на прикладі Тернопільської області».
1999р. – головний спеціаліст організаційного відділу Тернопільської райдержадміністрації.
2001р. – головний спеціаліст Тернопільського районного відділу Пенсійного фонду України, згодом – головний ревізор-інспектор фінансового управління Тернопільської райдержадміністрації.
З 2002р. – заступник голови Тернопільського громадського об’єднання «Правнича спілка».
З 2002 по 2006р. працював на різних посадах підприємств Тернопільської області.
З 2003р. – заступник голови Молодіжної адміністрації при Тернопільській обласній державній адміністрації. Радник заступника голови облдержадміністрації з питань економіки.
2003 – член громадської коаліції «За чесні вибори».
З 2003 по 2006р. – слухач Академії адвокатури України (Київ). Спеціальність – «Правознавство».
З 2004 р. член Спілки молодих державних службовців, заступник голови обласної організації. Учасник та доповідач конференцій з питань функціонування державної служби в Україні (Львів, Хмельницький, Київ, Ужгород, Дніпропетровськ, Тернопіль, Луцьк).
З 2006 р. – член Спілки юристів України.
З 2006 р. – співорганізатор тернопільських Форумів організацій громадянського суспільства «Слово громади».
У 2006 р. обраний депутатом Тернопільської міської ради 5 скликання. Голова постійної комісії Тернопільської міської ради з питань дотримання законодавства та взаємодії з правоохоронними органами.
З вересня 2006 р. – заступник міського голови – керуючий справами виконавчого комітету Тернопільської міської ради.
2007 – закінчив навчання за україно-бельгійською програмою «Політика та програми сусідства Європейського союзу».
З 2007 – пройшов навчання і сертифікований як тренер Асоціації міст України по напрямку «Регламентація роботи та організація діяльності місцевої ради та її виконавчих органів».
2009 – пройшов програму підвищення кваліфікації державних службовців I-IV категорії по напрямку «Європейська інтеграція».
З 2009р. – депутат Тернопільської обласної ради, голова постійної комісії з питань законності та правової політики, здійснення демократичного цивільного контролю над Воєнною організацією і правоохоронними органами держави.
Член Президії Тернопільської обласної ради.
Член Всеукраїнського об’єднання «Свобода»
Нагороджений:
2007р. – відзнакою МВС України;
2008р. – відзнакою командувача Військово-морських сил Збройних сил України;
2008 р. – орденом Союзу юристів України «За заслуги» ІІІ ст.
Одружений.

Збаразький район: рятувальники вивільнили із снігових пасток 1 карету швидкої допомоги та 1 автобус

Афера 2012-го року