Збаразький район: рятувальники вивільнили із снігових пасток 1 карету швидкої допомоги та 1 автобус

Поділитися

6 січня о 16:50 до чергової частини Територіального управління МНС у Тернопільській області надійшло повідомлення від водія  карети швидкої допомоги про те, що він на вулиці Панаса Мирного в місті Збараж з’їхав з дороги та не в змозі продовжувати рух, потрібна допомога по буксирувані швидкої, в якій знаходиться важкохворий чоловік.

До місця виклику негайно прибув черговий караул 4-ї державної пожежно-рятувальної частини Територіального управління МНС. Рятувальники за допомогою буксирувального тросу та пожежного автомобіля визволили швидку із снігового замету та допомогли продовжити рух до лікарні.

 

Того ж дня о 20:10 поблизу села Добриводи Збаразького району, у  зв’язку з поганими  погодними умовами, водій автобуса не впорався з керуванням та з’їхав в кювет.

 

Для вивільнення автобуса залучався черговий караул 4-ї державної пожежно-рятувальної частини Територіального управління. На момент прибуття працівників МНС в автобусі знаходилось 8 пасажирів.

 

Рятувальники за допомогою спецтехніки відбуксирували транспортний засіб та забрали його із проблемної ділянки дороги, а людям, які в ньому знаходились  надали можливість обігрітися та напоїли гарячим чаєм. Пасажири від медичної допомоги  відмовившись та продовжили рух на іншому автобусі.

Різдвяне послання Блаженнішого Святослава до вірних Української-Греко-Католицької Церкви

Христос родився! І Леонід Бицюра