Махінаціями у Довжанці зайнялась прокуратура

Поділитися

Не даремно їздили до Довжанки у Тернопільському районі нардепи від опозиції Михайло Апостол і Володимир Бойко. Люди повідали такі паскудства від їхнього “рабовласника”, що навіть залежна від влади прокуратура, куди написали народні обранці, змушена була відреагувати. Про рівень культури керманича місцевого агроформування журналіст редакція “Про все” мала змогу переконатися торік, у травні, коли громада запросила “Про все” (див. відео) А згодом і у коментарях під тодішніми публікаціями.

Стосовно службових осіб підприємства розпочато кримінальне провадження за фактом підроблення договорів оренди з пайовиками

Прокуратурою Тернопільського району здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні відкритому за фактом підроблення одним із сільськогосподарських підприємств району договорів оренди земельних паїв.  

У ході перевірки, проведеної прокуратурою за зверненнями окремих пайовиків одного із сіл Тернопільського району, виявлено незаконне використання сільськогосподарських земель підприємством району.

Встановлено, що службові особи уклали договори оренди із окремими власниками земельних паїв без їх участі та відома, підробивши їхні підписи у документах.

За даним фактом 22 січня 2013 року прокуратурою району внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст. 366 КК України (службове підроблення). Для проведення досудового розслідування кримінальне провадження передано до Тернопільського РВ УМВС України в області, повідомили “Про все” у  прес-службі прокуратури Тернопільської області


Чи можна на Тернопільщині фотографувати “рабовласника”?

***

У Довжанці викрили афери з майном громади на мільйони гривень!!!

Нардеп Михайло Апостол виступив проти губернатора Тернопільщини

Кожен сенатор США має екаунт на Twitter, а депутати Тернопільської облради і міськради живуть у середньовіччі?