У Гусятині на газокомпресорній станції забруднюють повітря без дозволу. А з дозволом можна?

Поділитися

Нещодавно Державною екологічною інспекцією в Тернопільській області проведено планову перевірку дотримання вимог природоохоронного законодавства Гусятинської газокомпресорної станції Барського ЛВУМГ УМГ «Черкаситрансгаз».

Внаслідок  порушення порядку здійснення викиду та без дозволу на викиди (оскільки він закінчився ще 21.12.2012 року) забруднюючих речовин в атмосферне повітря від технологічного обладнання Гусятинської газокомпресорної станції Барського ЛВУМГ УМГ «Черкаситрансгаз», громадянина  притягнуто до адміністративної відповідальності .

Інженеру з охорони навколишнього середовища Барського ЛВУМГ УМГ «Черкаситрансгаз» видано припис в терміном до 30.03.2013 р. отримати дозвіл на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря від стаціонарних джерел.

Даний припис належить обов’язковому виконанню у встановлений термін. У разі невиконання вищезазначеного припису винні у цьому посадові особи будуть притягнуті до відповідальності згідно з чинним законодавством.

Випадки допущення та й безпосереднього вчинення порушень вимог природоохоронного  законодавства органами місцевого самоврядування непоодинокі. Все частіше їх причиною стає недостатня увага до природоохоронних питань керівників різних рівнів, за що і несуть відповідальність згідно з чинним законодавством. Але, щоб змінити ситуацію на краще, починати слід з малого – свого двору, вулиці чи села, повідомили “Про все” у   прес-службі ДЕІ в Тернопільській області

Кишенькова опозиція Надала

Спадщину отримано неповнолітньою дитиною