У Підгайцях на 3 тисячі гривень пограбували хату-склад

Поділитися

Двох мешканців Підгайців, 35-річну жінку та на три роки старшого за неї чоловіка, об’єднали спиртне та прагнення легкої наживи. За останнім вони навідалися до чужого будинку.
Як результат – нині обоє фігуранти кримінального провадження, відкритого за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка).
Як розповів перший заступник начальника Підгаєцького райвідділу міліції Микола Суханюк, із заявою про крадіжку до працівників міліції звернулася жителька райцентру. Жінка повідомила, що вночі у помешканні її родички побували хатні злодії. Сама власниця обкраденої оселі перебуває на заробітках тож у будинку ніхто не проживає. За домівкою наглядає заявниця, яка є приватним підприємцем, і зберігає в даному будинку різний товар. Саме на нього спокусилися злодії. Загалом, за підрахунками, потерпілої, злодії винесли з помешкання продуктів харчування на суму майже три тисячі гривень.
Серед вкраденого – декілька пляшок спиртного, олії, різні крупи та інші харчі.
Оглянувши будинок, міліціонери з’ясували, що злодії проникли досередини шляхом відважування віконної рами.
Вже за деякий час працівники райвідділу з’ясували, що до злочину причетні двоє співмешканців. В їх домівці знайшли частину краденого товару.
Наразі триває досудове розслідування. Міліціонери перевіряють злодійський дует на причетність до вчинення аналогічних злочинів.

Тридцять років за кермом міліцейського автомобіля

Ганьба Партії Регіонів на Тернопільщині: депутат Василь Лукін “нахімічив” з коштами Хоптяна