За тиждень до акції протесту щодо боргів УДАРу головний ударівець Тернопільщини збирає прес-конференцію

Поділитися
Ігор Побер, головний ударівець Тернопільщини, нардеп, якому Кличко доручив до Нового року розрахуватися із заборгованістю

Сьогодні залишився рівно тиждень, як у Тернополі та ще в 11 обласних центрах України  18 лютого, о 13 годині відбудеться всеукраїнська акція протесту. У Тернополі обдурені партією УДАР проведуть акцію на Театральному майдані, біля офісу партії «УДАР»

Наразі до акції приєдналося 275 осі з 11 областей України: Тернопільської, Херсонської, Донецької, Полтавської, Луганської, Черкаської, Харківської, Хмельницької, Дніпропетровської, Вінницької та Рівненської. Загальна сума заборгованості на даний час склала 142 тисячі 600 гривень. Зокрема, на Тернопільщині 15 активістам соцгруп партійці УДАРу заборгували 21 тисячу гривень.

Разом з тим, сьогодні  відбудеться чергове засідання Тернопільського прес-клубу на тему:  «Вся правда про останні події у Верховній Раді». Під час засідання будуть розглянуті такі питання: – «Кнопкодавство» як вияв корупційності законодавчого процесу, в якій зацікавлена Партія Регіонів; – Суттєва відмінність УДАРУ від опозиції попереднього парламенту

Гість прес-клубу: народний депутат України від політичної партії «УДАР» ІГОР ПОБЕР.

Засідання відбудеться 11 лютого 2013 року (понеділок) об 11 годині 00 хв. у приміщенні Тернопільського прес-клубу, що на бульварі Шевченка, 23 (вхід з двору вул. О. Кульчицької).

З повагою, в.о. голови Тернопільського прес-клубу Анжела Кардинал

 

 

 

 

 

 

«Чому українське радіо припинило мовлення в ефірі на ФМ»

Візитка дільничного допомогла у затриманні зловмисника