Організатор чемпіонату світу з водно-моторного спорту у Тернополі призначений губернатором Львівщини

Поділитися

З цього приводу тернополянам не треба хвилюватися, що змагання з водно-моторного спорту перекочують на Львівщину… Тернополян цікавить більше, коли ж звільнять Валентина Хоптяна. За інформацією “Про все” Віктора Шемчука мали призначити губернатором на Тернопільщину. Відомо, що він контролює усі кар’єри на Тернопіллі з видобутку “червоного каменя”.Словом, було б логічнеше працювати тут. Хоча, звісно, на Львівщині “жирніший кусень”. Ним і подавився свого часу Михайло Цимбалюк.

На місце Хоптяна можуть призначити Анатолія Француза або , як підколюють регіоналів, Михайла Цимбалюка. Просто більше ніхто не пропонує себе. Саме через бабло Михайло Михайлович може на днях стати втретє головою Тернопільської ОДА.

Як повідомляє Українська правда, Михайла Костюка звільнено з посади голови Львівської облдержадміністрації.  Про це  ZIK повідомили одразу декілька джерел. За даними джерел, найближчим часом на сайті президента з’явиться відповідний указ. Також, за попередньою інформацією, у понеділок колективу Львівської ОДА буде представлено нового голову. Ним стане експрокурор АР Крим Віктор Шемчук, пише видання. Шемчук народився 4 листопада 1970 у Тернополі. Закінчував Львівський національний університет імені Івана Франка. Перш ніж перебратися у Крим з 1993 по 1998 роки працював на різних посадах у прокуратурі Тернополя.

З 2005 року обіймав посаду  заступника генерального прокурора України (Святослава Піскуна, а потім Олександра Медведька) – прокурора АР Крим.

Народний депутат України 6-го скликання з листопада 2007 від блоку “Наша Україна – Народна самооборона”, № 33 в списку. Був дуже не тривалий час соратником-однопартійцем Юрія Луценка.

З червня 2010 року став зрадником і перейшов до  депутатської групи Давида Жванії “Право вибору”.

Знову дира у центрі Тернополя

Анатолій Гриценко про вишиванку