Іван Стойко зустрівся з виборцями Чорткова, Заліщиків, Борщева та Скали-Подільської.

Поділитися

 Весняної пори, 10 та 11 квітня 2013 року,  народний депутат України  Іван Михайлович Стойко побував з робочою поїздкою у чотирьох населених пунктах свого округу, а саме – у Чорткові, Заліщиках, Борщеві та Скалі-Подільській.  

На прийомі у депутата завжди багатолюдно. Особливо багато виборців звернулося  зі своїми проблемами у центрі округу – місті Чорткові. Понад сотню громадян турбували насамперед питання невиплати соціальних допомог чорнобильцям, пенсійних нарахувань, порушень земельного законодавства та виникнення у зв’язку з цим земельних спорів, користування паями, забезпечення пільговими квитками соціальних категорій населення, повернення кредитною спілкою «Довіра» вкладених коштів. Порушувались житлові проблеми багатодітних сімей, питання працевлаштування молоді, сприяння у лікуванні дітям – інвалідам, які хворіють аутизмом, іншими видами важких захворювань. Невимушеним було спілкування з освітянською інтелігенцією. Педагоги розповіли Івану Михайловичу  про своє бачення реформування освіти в майбутньому. Група виборців прийшла до депутата з пропозиціями стосовно розв’язання економічних питань розвитку району.   

 Але найрезонанснішим  стало питання пов’язане із наданням екстренної  медичної допомоги населенню Скали-Подільської та навколишніх сіл. До народного депутата України звернулася бригада станції швидкої допомоги та мешканці Скали-Подільської, яким часто-густо необхідна термінова медична допомога, особливо у весняний період, так як вони страждають бронхіальною астмою зі скаргою на те, що останнім часом в зв’язку із недостатністю коштів на паливно-мастильні матеріали для автомобіля швидкої допомоги , медики не можуть виїхати на виклик пацієнтів. Іван Михайлович негайно звернувся в обласне управління охорони здоров’я та проінформував інші обласні органи державної влади, аби терміново виправити ситуацію. Адже, ми всі добре усвідомлюємо, що за кожним викликом швидкої стоїть питання життя людини.  

Дуже гостро і на часі – реформування і кадрове посилення, а не скорочення, як це відбувається, на жаль, сьогодні ,рятувально-водолазних служб усіх трьох районів округу. Працівники цієї служби також мають значну заборгованість по виплаті їм заробітної плати.

Турбує населення усіх районів   вкрай поганий стан доріг.

Через незадовільне фінансування закладів культури та освіти  у багатьох випадках  не перекриваються аварійні дахи та не проводиться якісний і вчасний ремонт, що спричиняє значні незручності для навчального та виховного процесу дітей та молоді.

Перейнявшись проблемами  виборців,  Іван Михайлович Стойко відповідно до своїх повноважень, зробить  депутатські звернення та запити у різні державні установи та інстанції аби максимально допомогти  їх вирішити.

У травні народний депутат планує  у межах свого графіку роботи  провести зустрічі з виборцями усіх трьох районів округу.

Прес-служба народного депутата України Івана Стойка

Валентин Хоптян: «Жодна дільнична лікарня в Тернопільській області закриватися не буде»

Мінливість політики в Україні