Людська жорстокість не має меж. За 200 доларів вбили людину

Поділитися

 

26 лютого 2012 року приблизно о 23 год., громадянин А. дізнавшись від своїх батьків, що до нього на автомобілі “Сеат” приїжджали дві невідомі особи, які вимагали повернути їм борг в сумі 200 доларів США, котрі А. колись у них позичив, роздратувався від таких дій, у зв’язку з чим у нього виник злочинний намір на їх умисне вбивство. З дому він взяв мисливську рушницю і спорядив її трьома патронами, потім сів у свій “Мерседес” та вистежив автомобіль в якому їхали двоє потерпілих. Випередивши їх, громадянин А. розвернувся та зупинився на проїжджій частині дороги та перегородив їм рух. Коли автомобіль потерпілих зупинився на відстані близько 10 метрів, він здійснив перший прицільний постріл, влучивши в лобове скло правої дверки пасажира. При цьому один з чоловіків уникнув тілесних ушкоджень від проведеного пострілу, оскільки побачивши зброю, заховався за передню панель автомобіля.

Після проведення першого пострілу А. здійснив другий, влучивши при цьому в скло лівої дверки автомобіля. З метою доведення свого злочинного умислу до кінця, скоротивши відстань до згаданого транспортного засобу вбивця здійснив третій прицільний постріл в ділянку шиї та спини потерпілого.

Внаслідок таких злочинних дій смерть одного з чоловіків настала миттєво, а інший чудом залишився живим, адже патронів у вбивці більше не було. Без батька залишилася маленька дитина та молода вдова. За такий страшний злочин, суд засудив А. за ч.1 ст.115 КК України (умисне вбивство), за ч.2 ст.15 п.1 ч.2 ст.115 КК України (закінчений замах на умисне вбивство) на 14 років і 6 місяців позбавлення волі. Також стягнуто на користь потерпілої 7 765грн. на відшкодування заподіяної матеріальної та 150000 грн. моральної шкоди.

 

Людмила Залецька.

Прес-секретар апеляційного суду Тернопільської області.

Обговорили новації у сфері зайнятості

Діяльність КП «Водоканал-сервіс» здійснюється з порушенням екологічних вимог