Дитячі мрії збуваються!

Поділитися

      «ЮніорБанк», національна освітня програма фінансової грамотності школярів, оголосила про старт 01 червня 2013 року нової акції  «Мрії збуваються». Нова ініціатива «ЮніорБанку» діє на постійній основі – підсумки акції підбиваються щокварталу.

 

     Щоб втілити свою мрію в життя, дитині достатньо стати учасником програми і зареєструватися на Інтернет-порталі акції http://uniordreams.privatbank.ua.  Крім головного подарунка – здійснення мрії, що набрала максимальну кількість голосів однолітків, «ЮніорБанк» вручає подарунки всім дітям, чиї мрії стали фіналістами.

 

     Цього кварталу ЮніорБанк підвів підсумки  наступного етапу акції “Мрії збуваються”. В її рамках діти можуть розповісти про свою мрію або проголосувати за мрії однолітків, а ЮніорБанк втілює в життя найцікавіші ідеї та бажання. Переможцем зимового етапу акції стала мрія 10-річного Максима з Донецької області – побувати у справжньому цирку, яку ПриватБанк втілив у життя.

 

     Анастасія Головецька з м.Тернопiль так описує свою мрію: “Моя мрія – подорожувати по світу разом з сім’єю. Побачити величні пам`ятки, старі міста,дивовижну природу. Ознайомитись зі звичаями. Я хочу , щоб мама та тато відпочила від роботи, та буденності. Щоб сестра, брат та я відпочили від школи. Нажаль, зараз-це тільки мрія (ми не можемо собі цього дозволити, в плані коштів), але я надіюсь, що вона збудеться”

 

     Кожна дитина має якесь бажання і банк готовий виконати його тому не нехтуйте можливістю і просто напишіть його,можливо ваше бажання стане здійснене в наступному турі акції

     Програма «ЮніорБанк», спрямована на підвищення фінансової грамотності серед школярів, стартувала з 2009 року в Україні. Сьогодні «ЮніорБанк» працює в Україні, Росії, Грузії та ряді країн ЄС. У рамках проекту ПриватБанк не тільки надає можливість безкоштовного практичного навчання з банківських послуг для дітей та підлітків, а й підтримує спортивний рух і програми здорового способу життя школярів.

Правила безопасного шопинга в сети

Чи поїду я на акцію «Україно, Вставай!»?