Ярослав Джоджик: «РУХ зупинить панування лівої ідеології в українському політикумі»

Поділитися

 Із об’єднанням Української Народної Партії та Народного Руху України в єдину праву силу РУХ, в Україні постало політичне об’єднання, яке зобов’язалося  створити альтернативу лівому популізму, що панує в Україні.

 Як єдина права сила в Україні, що знаходиться у політичній опозиції до пануючої ідеології, об’єднаний РУХ надаватиме праві рецепти і альтернативи на всі виклики сьогодення.

 «У економічній сфері йдеться про опору на власні сили, розвиток внутрішнього ринку та споживання, максимальне сприяння  малому і середньому бізнесу як основі творення «середнього класу» в Україні. Наші принципи побудови української держави базуються на повазі до української мови, історії, культури», – розповів про базові засади РУХу один з лідерів новоствореного політичного об’єднання Ярослав Джоджик.

 Він зауважив, що сьогодні в Україні склалася ситуація, коли більшість політичних сил займаються лівим популізмом. Як наслідок все більше людей розчаровується в політичних партіях: як провладних, такі тих, які себе позиціонують як опозиційні.

 «Доки політичний популізм не буде замінений дієвою правою політикою, спрямованою на захист національних інтересів і національного виробника, Україна залишатиметься країною втрачених можливостей. РУХ пропонує іншу формулу: ставити політичні плани, керуючись економічним прагматизмом. Таким чином, ми прагнемо перетворити можливості у реальні справи. Адже наразі політична боротьба відбувається по лінії протистояння “влада-опозиція”. А має бути боротьба між ідеологіями, коли політики дискутують, якою має бути економіка, зовнішня політика, яку вагу матиме питання культури, історії тощо. Цього сьогодні бракує, оскільки теперішній політикум вважає такі принципові питання побудови держави другорядними», – підкреслив Ярослав Джоджик.

 Він переконаний, що новостворене праве політичне об’єднання знайде в Україні підтримку широких мас.

 «Минулі вибори проігнорували більше 40 % українців. Більшість з них не є повністю аполітичними, а дуже добре розбираються в сучасних політичних процесах. Просто на той час вони так і не змогли найти гідну їх голосу політичну силу. Майже половина українців чекає на появу нової потужної сили, що зможе проводити праву і правильну політику, спрямовану на захист національних інтересів і національного виробника. Ці люди розуміють штучність поділу лише на два табори: партію влади та об’єднану опозицію», – каже Ярослав Джоджик.

 Політик прогнозує, що при активній ефективній партійній роботі РУХ вже на наступних парламентських виборах зможе набрати до 15 % голосів виборців і стати реальною третьою силою.

 «Загалом об’єднаннюРУХ до снаги повернути собі весь колишній «рухівський» електорат, який складає приблизно 30% і сьогодні розпорошився частково між лівою «Батьківщиною» та невизначеними. Розуміючи всю складність процесу, ми докладемо максимум зусиль, щоб РУХ став правлячою партією та зупинив панування лівої ідеології в українському політикумі», – підкреслив Ярослав Джоджик.

Олексій Кайда зареєстрував законопроект про встановлення Дня матері та Дня української вишиванки офіційним святковим днем

В Україні стартує Всеукраїнський тиждень новин про маленьких українців