ПриватБанк буде фінансувати бізнес під 4% річних – послуга “Гарантований платіж”

Поділитися

ПриватБанк запустив принципово нову для України систему фінансування бізнесу через надання українським компаніям і підприємцям безресурсних гарантій “Гарантований платіж”. Про це повідомив у ході зустрічі з українськими журналістами і блогерами заступник голови правління ПриватБанку Володимир Яценко. Цей унікальний інструмент дозволить залучати ресурси при поставці продукції з відстрочкою платежу за ставкою 4% річних і може використовуватися в 65% платежів клієнтів.

“Це відмінний стимул для економіки, адже залучення таких ресурсів дешевше будь-якого банківського кредиту і вигідніше використання власних коштів, зазначив Володимир Яценко. – Простий приклад: якщо в ланцюжку виробництва хліба використовувати “гарантовані” платежі замість відстрочки платежів або банківських кредитів, економія на одній буханці хліба складе 51 копійку!”.

Для отримання фінансування за програмою “гарантовані платежі” клієнтам ПриватБанку достатньо подати заявку в системі електронного банкінгу Приват24. Крім того, користуватися дешевими ресурсами зможуть і контрагенти клієнта, таким чином, знижуючи собівартість фінансування всього ланцюжка виробництва або реалізації товару.

На сьогоднішній день обсяг доступних клієнтам лімітів “Гарантованих платежів” складає 3,1 млрд грн, а до кінця року досягне 10 млрд. Крім того, ПриватБанк з початку року значно спростив систему ресурсного кредитування бізнесу. Отримати кредитний ліміт в банку можна без застави та додаткового оформлення. На сьогодні обсяг кредитних коштів, які доступні клієнтам ПриватБанку, складає більше 11 мільярдів гривень.

ПриватБанк – найбільший український банк і лідер роздрібного банківського ринку. Сьогодні банк обслуговує 18,6 мільйона рахунків індивідуальних клієнтів, 140 тисяч корпоративних клієнтів, 619 000 приватних підприємців. За даними на 1 квітня 2013 року, активи банку становлять 175 млрд грн, капітал 18,9 млрд грн, чистий прибуток банку за перший квартал 2013 року – 624 200 000 грн. У регіональній мережі банку працює 3 625 філій і відділень, 8 187 банкоматів, 7558 терміналів самообслуговування. В українській торговельній мережі оплату за банківськими картками приймають 77503 POS-терміналу ПриватБанку.

Ексклюзивні фото з весілля Кайди і Підгрушної

ПриватБанк презентував одну з перших у світі систем QR-банкінгу