Звідки гроші у міліціонерів?

Поділитися

Нещодавно міський голова Тернополя разом з начальником міської міліції вивчали, що коїться з несанкціонованою торгівлею по вулиці Шептицького.

Незважаючи на присутність таких високопоставлених чиновників, вагомого результату досягти не вдалося.

«Під час перевірки власників транспортних засобів на місці не виявлено, однак зафіксовано наявність продукції у великогабаритних причепах. Усі ці об’єкти будуть демонтовані, а автомобілі заберуть на штраф майданчик», – обіцяє офіційний сайт Тернопільської міської ради.

А от дописувачі інших сайтів, де тиражувалася ця новина, відгукуються не так оптимістично. У всьому вони звинувачують тих, хто попередив порушників про рейд і це дало їм можливість втекти та уникнути відповідальності.

«Там де побувала комісія керує торгівельна мафія», – пише свій коментар користувач під іменем «Богдан» на одному з сайтів. «Чурбани зразу закрили кавунові лавочки!!!!! Су..ка їх хтось попередив!!!», – пише інший користувач під іменем «Я».

З неофіційних джерел вдалося дізнатися, що так званими «покровителями» незаконної ринкової торгівля є ті, хто має боротися з мафією – самі міліціонери.

Продавці, як на ринках, так і поза ними в розмовах між собою відкрито обговорюють, хто і коли приходив, а також скільки і для кого збирають.

Якщо порахувати, скільки часу та на яких площах існує незаконна торгівля в місті Тернополі, то відразу стає зрозуміло, звідки три високопоставлені міліцейські чини взяли майже 1 мільйон гривень на заставу, щоб не перебувати під вартою піж час розслідування кримінальної справи про отримання хабара.

Це мабуть, буде найкумедніший випадок в юриспруденції: отриманим раніше хабарем відкупилися від звинувачення у хабарництві.

Як канадієць вчив юних тернополян безкоштовно англійської мови (відео)

У Шляхтинцях під Тернополем аварія: працівник УБОЗу загинув, зіштовхнувшись з рейсовим мікроавтобусом