Освітяни Тернопільщини визначали педагогічні орієнтири у … Фірташа

Поділитися

Такого педагогічного дурдому ще не було на Тернопільщині:  вчителів області привезли у рідне село одіозного олігарха Дмитра Фірташа. Що хотіли показати обласні чиновники? Що лише злодії при владі можуть поділитися накопиченими капіталами?

Офіційно ж повідомляється, що 20 серпня в Синьківській ЗОШ І-ІІІ ст. Заліщицького району Тернопільської області відбулося засіданні підсумкової колегії департаменту освіти і науки Тернопільської ОДА «Про підсумки розвитку освіти області у 2012/2013 навчальному році та завдання на 2013/2014 навчальний рік». В засіданні взяли участь керівники органів управління освітою області різних рівнів, методичних служб, вищих, професійно-технічних, інтернатних, обласних позашкільних навчальних закладів, голови районних, міської організацій профспілки працівників освіти і науки Тернопіьського регіону.

Директор департаменту освіти і науки Тернопільської ОДА Іван Запорожан у своїй доповіді розповів про значні досягнення в галузі освіти краю. Це про азарівсько-хоптянівські телевізори чи понад 600 туалетів сільських шкіл на вулиці?

Цікаво, що з 10306 п’ятикласників Тернопілля 1 вересня 2013 року як другу іноземну мову вивчатимуть: англійську – 2334 школярі, німецьку – 7028, французьку – 741, польську – 131 і російську – 72 особи

Правоохоронці розшукують хакера-шахрая

Прокуратурою вжито заходів щодо виплати працівникам заборгованості із заробітної плати