Пізнай своє місто!

Поділитися

Оздоровчо – пізнавальний фестиваль «Пізнай своє місто!» відбудеться у Тернополі 24 серпня. Це захід, спрямований на пропаганду здорового способу життя серед тернополян та гостей міста, на активний відпочинок молоді, а також як захід, що допоможе краще позиціонувати історичну та культурну спадщину міста.
Під час проведення заходу планується культурно – розважальна програма для дорослих та дітей, встановлення на Театральному майдані сцени та спортивного спорядження для проведення турніру з настільного футболу, тенісу та шахів, а також проведення показових виступів з велотріалу та стріт болу.
Програма заходу також передбачає екскурсії містом для всіх бажаючих та дітей – сиріт, дітей з обмеженими можливостями. Окрім цього передбачено проведення квесту центральною частиною міста для всіх бажаючих.
Метою фестивалю є не лише пропаганда здорового способу життя, а й популяризація як нових, так і вже знайомих нам видів спорту серед молоді міста, а також ознайомлення тернополян з історичною та культурною спадщиною міста.
Програма заходу:
12:00 – 13:00 – Заїзд учасників на Театральну площу, встановлення спортивного спорядження.
13:00 – 14:00 – Початок конкурсів для дітей.
14:00 – 14:30 – Офіційне відкриття заходу за участі організаторів, представників влади та відомих представників спорту.
14:30 – 17:00 – Початок турніру з настільного футболу, тенісу та шахів, старт квесту для дорослих, початок проведення екскурсій та показових виступів з кросвіту, велотріалу, карате, дзюдо тощо, а також початок шоу – програми.
17:00 – 17:30 – Оголошення результатів конкурсів та нагородження переможців.

Впевніться, що електронну звітність прийнято

Сестра ледь не зарізала брата