Сестра ледь не зарізала брата

Поділитися

28-річну жительку Тернополя підозрюють у нанесенні тяжких тілесних ушкоджень брату. Молода жінка, на вихованні в котрої двоє маленьких дітей, скоїла злочин в стані алкогольного сп’яніння.

До п’яних чвар та скандалів в цій родині сусіди звикли давно. Не раз дільничному доводилося заспокоювати рідних сестру та брата. Причин неприязності було чимало, та головна з них – зловживання оковитою. До чарки мали пристрасть жінка з чоловіком та її молодший брат. Страшно, але в таких умовах росли трирічне та піврічні діточки.

Як розповів перший заступник начальника Тернопільського міськвідділу внутрішніх справ Казимир Попіль, ніхто з дорослих у цій родині не працював. Усі жили за кошти, які мати отримувала на виховання дітей. Трохи більше тисячі гривень не вистачало на щоденне застілля, тому час від часу в квартирі спалахували сварки.

Молода жінка замість турбуватися про дітей, усі свої сили спрямовувала на протистояння з братом, адже, як запевняє, той зверхньо ставився до її чоловіка. Одного дня ненависть переповнила молоду тернополянку. Сварка переросла у бійку. В руках молодиці опинився ніж. З чотирьома важкими пораненнями чоловік опинився в реанімаційному відділенні лікарні.

Зі слів Казимира Попіля, дії жінки отримали правову оцінку – їх кваліфікували за частиною першою статті 121 Кримінального кодексу – умисне тяжке тілесне ушкодження небезпечне для життя потерпілого. Покарання за злочин –позбавленням волі на строк від п’яти до восьми років. Триває досудове слідство, повідомляє сайт обласної міліції.

Пізнай своє місто!

“Шумахер” Нового села з Підволочиського району потрапив до реанімації