“Школа освітніх консультантів” – 2013

Поділитися

Фундація Central European Academy Studies and Certification (CEASC), Польща  та проект “Освіта без кордонів” оголошують відбір учасників проекту  “Школа Освітніх Консультантів” – 2013.

Навчання в рамках проекту відбуватимуться в форматі 1-денних Шкіл (1-й рівень), 1-2 денних Шкіл (2-й рівень) та 3-денних Шкіл (третій рівень) протягом 2013 року у містах Київ, Харків та Дніпропетровськ (1-й та 2-й рівні Школи) та у м. Люблін, м. Варшава та м. Бидгощ, Республіка Польща (3-й рівень Школи).

Починаючи з 2010 року в рамках проекту вперше в Україні відбувається системна підготовка освітніх консультантів – людей, що володіють глибокими знаннями в сфері вищої та додаткової освіти та в змозі надавати консультації стосовно вибору першої вищої освіти, подальшої освіти протягом побудови кар’єри згідно до концепції Європейської Комісії Lifelong Learning Programme (навчання протягом життя), Бізнес-освіти (BA, МBA), післядипломної освіти, нострифікації та взаємного визнання освітніх рівнів та кваліфікацій в сучасній світовій системі вищої освіти.

З моменту початку першого етапу реалізації проекту (2010-2011 роки) учасниками Шкіл стали більше 350 осіб (1-й рівень), близько 140-ти осіб (2-й рівень) та 25 осіб (3-й рівень) з усіх регіонів України.

Учасники проекту: особи, що працюють або мають досвід роботи в освітній сфері України: викладачі, вчителі, тренери, працівники громадських організацій, керівники та працівники агенцій з працевлаштування, підготовки та перепідготовки фахівців, інші зацікавлені особи, що бачать побудову своєї подальшої кар’єри в освітній сфері.

Кращі випускники Школи Освітнього Консультанта після проходження перших двох рівнів Школи отримують пропозиції співпраці від проекту “Освіта без кордонів” (www.proekt-obk.com).

Реєстраційний внесок для участі в Школі – 400,00 грн. В рамках проекту учасники будуть забезпечені методичними  та навчальними матеріалами, обідами, кава-перервами протягом навчання. Вартість проживання та транспортні витрати покриваються учасниками самостійно (1-й та 2-й рівні). Всі витрати учасників у Школах 3-го рівня покриваються організаторами.

Найближча дата проведення Школи 1-го рівня – 01 жовтня (вівторок), м. Київ, 04 жовтня (пятниця) м. Харків, 08 жовтня (вівторок) м. Дніпропетровськ.

Для отримання детального опису програми Школи Освітнього Консультанта 1-го рівня та аплікаційної форми учасника прохання надіслати запит на адресу: sec.ceasc@gmail.com з приміткою “consultant”.

Василь Деревляний виступив на захист прав жителя Тернопільщини, який став жертвою вибіркового правосуддя

Сьогодні в Тернопільській обласній раді знову буде пародія?