Сьогодні у Тернополі – День жалоби

Поділитися

Як повідомляє офіційний сайт Тернопільської міської ради, у зв’язку з трагічною загибеллю тернополян в автокатастрофі 20 серпня 2013 року, міський голова Тернополя Сергій Надал підписав розпорядження про оголошення 21.08.2013 року – Днем жалоби в місті Тернополі.

Відтак, на установах, організаціях, адміністративних та відомчих будівлях в День жалоби будуть приспущені Державні прапори з траурною стрічною.

Також у місті обмежать проведення 21 серпня 2013 року масових та розважальних заходів.

Крім того, міський голова Тернополя звернувся до священнослужителів українських церков з проханням провести 21 серпня молебень за всіма загиблими в автокатастрофі.

Нагадаємо, що з Тернополя до Хмельницька за товаром їхало 8 підприємців з тернопільського ринку. Всі люди і водій загинули.

20 серпня о 4:25vна пункт зв’язку 9-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Волочиськ надійшло повідомлення про те, що на автодорозі Стрий – Тернопіль – Кіровоград – Знам’янка поблизу с. Порохня водій вантажного автомобіля МАЗ виїхав на смугу зустрічного руху, де допустив зіткнення з мікроавтобусом Volkswagen LT-35, який рухався у зустрічному напрямку.

 

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди 42-річний водій мікроавтобуса та 8 пасажирів 1954, 1956, 1970, 1992, двоє пасажирів 1959 та двоє 1950 років народження отримали травми, не сумісні з життям, та загинули на місці пригоди. Водій вантажного автомобіля травмований та в шоковому стані доставлений в центральну районну лікарню міста Волочиськ.

На місце події прибуло чергове відділення рятувальників Держслужби з надзвичайних ситуацій Волочиського району, які за допомогою аварійно-рятувального інструменту здійснили розкривання металевих конструкцій автомобіля та дістали тіла загиблих.

Жахлива аварія у Волочиську (фото, відео)

Сьогодні в Тернопільській обласній раді знову буде пародія?

Як шанують Івана Гавдиду на Тернопільщині