1600 гривень вимагав хірург з жінки за лікарняний лист

Поділитися

Нещодавно до співробітників сектору боротьби з економічними злочинами Фрунзенського районного відділу міліції звернулась 35-річна харків’янка, яка повідомила, що лікар однієї з поліклінік міста за виконання своїх обов’язків вимагає з неї хабара. Про це УНН повідомили у прес-службі МВС області.

Працівниками міліції було встановлено що хірург за видачу лікарняного листа про тимчасову непрацездатність забажав отримати від жінки гроші у розмірі 1600 гривень.

Днями у робочому кабінеті в приміщенні поліклініки 42-річний медик був затриманий правоохоронцями на «гарячому» під час отримання винагороди. Речові докази вилучені.

Хірургу вручено письмове повідомлення про підозру у скоєнні кримінального правопорушення.

Дана інформація внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками складу злочину передбаченого ч.2 статті 368 (Незаконне збагачення) Кримінального кодексу України. Санкцією даної статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком до п’яти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатись певною діяльністю на строк до трьох років. Слідство за даним фактом триває.

У Калуші зійшов з колії вантажний вагон з вугіллям

Літак, який розбився на Волині, перевозив 50 тисяч пачок цигарок