Літак, який розбився на Волині, перевозив 50 тисяч пачок цигарок

Поділитися

Літак, який розбився у Волинській області, перевозив 50 тисяч пачок контрабандних цигарок. Про це УНН повідомив співрозмовник у митній службі області.

Під час проведення огляду місця події, повідомив співрозмовник, виявлено понад 50 000 пачок цигарок “НЗ” виробництва Гродненської тютюнової фабрики (Республіка Білорусь).

Співрозмовник не зміг точно сказати чи стала це навантаження причиною аварії в якій загинуло дві особи, однак зауважив, що літаки типу АН-2 часто використовують для доставки контрабанди з Білорусі.

Нагадаємо, 10 жовтня о 07 год. 40 хв. до Камінь-Каширського райвідділу УМВС України у Волинській області надійшло телефонне повідомлення про те, що близько 05 год. ранку поблизу с. Скулин Ковельського району впав легкомоторний літак.
На місце події виїхав заступник прокурора області Вадим Веніславський, керівництво УМВС України у Волинській області, слідчо-оперативні групи Камінь-Каширського та Ковельського міськрайвідділів УМВС України в області, Ковельського лінійного відділу УМВС України на Львівській залізниці, Ковельський міжрайонний прокурор, Волинський прокурор з нагляду за додержанням законів у транспортній сфері.

Волинською прокуратурою з нагляду за додержанням законів у транспортній сфері правопорушення внесено до ЄРДР за ч.3 ст.281 КК України, а Волинським ЛВ УМВСУ на Львівській залізниці розпочате досудове розслідування.

1600 гривень вимагав хірург з жінки за лікарняний лист

П’яний чоловік лякав покупців супермаркету гранатою