Голова Козівського районного суду вчинив автокатастрофу і втік з місця аварії (аудіо)

Поділитися
Голова Козівського районного суду Боднарук Богдан Васильович

Як повідомили “ПРО ВСЕ” свідкі аварії, годину тому голова Козівського районного суду Боднарук Богдан Васильович за 500 метрів від села Теофіпілка Козівського району потрапив в дорожньо-транспортну пригоду. Його джип “Хюндай” стоїть на даний момент без номерів і побитим лівим крилом. Інша іномарка, яка постраждала, “Форд” – перевернута дороги дригом.

Чому не має на місці аварії номерних знаків – невідомо. Дивно також, що судді також не має на місці. Очевидці з місця пригоди стверджують, що суддя втік. Проте, даїшники повідомляють, що нібито він зараз проходить тест на алкоголь у Козові. Так це чи ні – громадських активістів, які б авторитетна це підтвердили – не має.

Аудіорозмова зі свідком, який перебуває на місці аварії

О 15 годині “ПРО ВСЕ” повідомили, що суддя повернувся на місце аврії після так званої експертизи. Свідок аварії – жіночка, яка їхала у “Форді”, розповіла журналісту, який працює на місці аварії, що після ДТП швидко приїхав, напевно, син судді. Він і зняв номери.

На щастя в аварії ніхто серйозно не постраждав. Жерт не має. Наразі автомобіль “Форд”, який був перекинувся, вже поставили на колеса.

У Тернополі джип так заїхав у маршрутку, що аж колесо вивернулося (фото, відео)

Сьогодні має початися судове засідання у “врадіївскій справі”