Упіймали водія-утікача, який збив насмерть 8-річного хлопчика

Поділитися

На Рівненщині міліціонери упіймали 26-річного чоловіка, який збив насмерть дитину, утік з місця ДТП і намагався знищити авто, на якому їхав того дня, повідомили УНН у СЗГ УМВС України в Рівненській області.

На автодорозі “Городище-Рівне-Староконстянтинів” під колесами авто загинув восьмирічний хлопчик. Водій залишив тіло дитини напризволяще й утік.

Правоохоронці з`ясували, що автомобілем “ГАЗ-3110” керував 26-річний чоловік з Рівного. Міліціонери затримали утікача, коли він намагався знищити транспортний засіб. Зловмисник вже почав його розбирати на запчастини: встиг порізати та спалити шини. Автомобіль оглянули та доправили на штрафмайданчик.

За словами водія, у той вечір він їхав зі своїми друзями. Збивши пішохода, зупинився, аби перевірити пульс постраждалого. Не відчувши його, хотів викликати міліцію. Але у ситуацію втрутились друзі та сказали, якщо він повідомить правоохоронців, то неодмінно потрапить до в’язниці.

За ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України відкрито кримінальне провадження. За скоєння цього злочину передбачено покарання до 8 років позбавлення волі. Підозрюваний знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання Рівненського міськвідділу міліції.

Українське радіо оголосило конкурс пісень на слова Тараса Шевченка

Про виплату дивідендів