Жінка через горілку забула забрати дитину з дитсадка

Поділитися

35-річна мешканка Маріуполя забула ввечері забрати свою дитину з дитячого садка. Вона так засиділася в гостях у своїх друзів за чарочкою горілки, що там же й заснула. Поки жінка відпочивала, маріупольські правоохоронці пригляділи за її 6-річним сином та почали пошуки матері, повідомили УНН у прес-службі Маріупольського МУ ГУМВС України в Донецькій області.

Міліціонери з’ясували, що спочатку працівники ДНЗ самостійно намагалися знайти маму. Однак її мобільний телефон не відповідав. Тоді вихователі звернулися по допомогу до правоохоронців.

Як повідомив начальник відділу кримінальної міліції у справах дітей Маріупольського МУ Валерій Шаповалов, на встановлення місцезнаходження зниклої матері витратили добу. Наразі жінка визнає, що зробила помилку, обіцяє, що таке більше не повториться.

Жінка півроку живе на орендованій квартирі зі співмешканцем, офіційно не працевлаштована та перебуває на повному утриманні свого цивільного чоловіка.

Працівники сектору кримінальної міліції у справах дітей Іллічівського райвідділу склали адміністративний протокол за ч. 1 ст. 184 Кодексу України про адміністративні правопорушення – (невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов’язків щодо виховання дітей), за що передбачено покарання у вигляді штрафу розміром до 51 гривні.

Крім того, правоохоронці направлять відповідне повідомлення до соціальних служб міста для того, щоб цю сім’ю поставили на профілактичний облік та провели соціальне інспектування.

Б.Обама не збирається йти на поступки республіканцям

Затримали посадовців, яких упіймали на хабарі у 90 тис доларів