Затримали посадовців, яких упіймали на хабарі у 90 тис доларів

Поділитися

Виконувач обов`язків голови однієї з сільських рад Скадовського району та його посередників, яких упіймали на хабарі, затримали до прийняття рішення суду, повідомили УНН у СЗГ УМВС України в Херсонській області.

На Херсонщині правоохоронці задокументували неодноразові факти отримання неправомірної грошової винагороди виконувачем обов’язків голови однієї з сільських рад Скадовського району та його посередниками. За виділення фізичним особам земельних ділянок та надання їм дозволів під індивідуальне будівництво зловмисники отримали 90 тисяч доларів США.

Наразі відомості кримінального провадження за ознаками кримінального правопорушення за ч.5 ст.368 КК України “Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою” внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Зловмисникам повідомлено про підозру згідно ст. 208 (затримання уповноваженої службової особи) Кримінального процесуального кодексу України. На даний час вони затримані до прийняття рішення суду.

Зазначимо, у хабарників вилучено три автомобілі: «LEXUS», «SUBARU», «Toyota Camry». Нині вирішується питання про накладання арешту на все майно зловмисників.

Слідство триває.

Жінка через горілку забула забрати дитину з дитсадка

Прокуратура контролює розслідування за фактом загибелі людини в Тернополі