Бухгалтер військової частини привласнила 260 тис. грн держкоштів

Поділитися

Протягом майже двох років бухгалтер одніє з військових частин внутрішніх військ Одещини шляхом зловживання службовим становищем привласнила 260 тисяч гривень бюджетних коштів. Про це УНН повідомили у прес-службі прокуратура Південного регіону України з нагляду за додержанням законів у воєнній сфері.

Слідчим Одеської прокуратури з нагляду за додержанням законів у воєнній сфері Південного регіону України 31 жовтня 2013 року службовій особі оголошено про підозру у скоєнні кримінальних правопорушень за ч. 4 ст. 191 та ч. 2 ст. 366 КК України.

Кошти, призначені для виплати грошового забезпечення військовослужбовцям, перераховувались на карткові рахунки родичів бухгалтера та інших громадян, які не мають ніякого відношення до військової частини.

Відносно підозрюваної особи судом обрано запобіжний захід у вигляді домашнього арешту.

Довідково: ч. 4 ст. 191 КК України передбачає покарання у вигляді позбавленням волі на строк від п’яти до восьми років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років. В той же час ч. 2 ст. 366 КК України передбачає позбавлення волі на строк від двох до п’яти років із позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

У режимі суворої таємності “Бен – надал” звітував сам собі про 3 роки царювання в Тернополі

***

Знову аварія у Тернополі: як люди затримували п’яного водія (відео, фото)

***

Директор ТВПУ № 4 імені Михайла Паращука Федик експлуатує дітей

***

На Тернопільщині працівники міліції затримали водія, який збив пішохода та втік з місця ДТП (Фото)

Посадовця міськради засудили до 6 років тюрми за корупцію

Від ураження електрострумом загинув рибалка-браконьєр