Знову аварія у Тернополі: як люди затримували п’яного водія (відео, фото)

Поділитися
Завершення автопригоди: люди разом з даїшником затримали водія "Жигулів". який вже почав відїжджати з місця ДТП

У минулу суботу, о 18 годині 45 хвилин трапилась аварія на вулиці Злуки у Тернополі (біля кафе Зорепад). Водій білого “Жигуля”, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, “зачепив” бус VOLKSWAGEN. Про те, що шофер перебував в “дивному” стані яскраво свідчили його координація і поведінка.

На щастя, ніхто не постраждав в ДТП. Проте, через аварію утворилась величезна пробка. Автобус маршруту №19, намагаючись об’їхати аварійну ситуацію через територію автозаправки, “зачепив”автівку- “Мерседеса”, що саме виїжджав із заправки.

Через різке гальмування, пасажири автобуса “перецілувались” і створили “кучу малу” в салоні. Після цього автобус вже нікуди не їхав, хоч “на око” пошкоджень не було помітно.

За лічені хвилини на дорозі зібралось кілька тисяч тернополян, які повиходили із сусідніх будинків. Користуючись ситуацією, водій білих “Жигулів” намагався утекти з місця пригоди. Проте тернополяни встигли заблокувати йому проїзд, а прибулі на місце ДТП правоохоронці виконали свій професійний обов’язок. Детальніше – дивіться відео.


Начальник управління з суспільно – політичних питань та інформаційної діяльності заздрить голові Тернопільської облради?

***

У режимі суворої таємності “Бен – надал” звітував сам собі про 3 роки царювання в Тернополі

***

Знову аварія у Тернополі: як люди затримували п’яного водія (відео, фото)

***

 

Директор ТВПУ № 4 імені Михайла Паращука Федик експлуатує дітей

***

На Тернопільщині працівники міліції затримали водія, який збив пішохода та втік з місця ДТП (Фото)

На трасі Львів – Тернопіль сталося лобове зіткнення автобусів, постраждало не менш як 8 осіб

Воротар англійської прем’єр-ліги на 13-ій секунді матчу забив гол через усе поле (відео)