Квитки на шоу “Монті Пайтон” розкупили за 43 секунди

Поділитися

Квитки на перше після 1983 р шоу британського комік-гурту “Монті Пайтон, яке відбудеться на лондонській O2 Arena 1 липня 2014, були розкуплені за 43,5 секунди, повідомляє УНН із посиланням на журнал NME.

У результаті такого попиту замість однієї запланованої вистави буде дана серія концертів, які пройдуть з 1 по 5 липня 2014 року.

Про повернення легендарної групи було оголошено минулого тижня. У новому шоу візьмуть участь п’ять учасників створеного в середині 1960-х гурту — Террі Джонс, Джон Кліз, Майкл Пейлін, Ерік Айдл і Террі Гілліам; шостий член “Монті Пайтон” Грем Чепмен помер в 1989 році.

Режисером нового шоу стане Ерік Айдл. Під час шоу “Монті Пайтон” покажуть старі хіти, новий матеріал і скетчі, які вони ніколи не демонстрували на сцені. Крім того, під час шоу покажуть анімацію Террі Гілліама.

Востаннє живий виступ гурту відбувся в липні 1980 року в США. У Лондоні коміки останній раз виступали в 1974 році. А останнім спільним проектом групи був фільм “Сенс життя за Монті Пайтоном”, що вийшов в 1983 році.

“Скромна” чарівність олігархії

На Тернопільщині завершилася остання призовна кампанія до української армії