Міліціонер, з вини якого загинула вагітна жінка в ДТП, повстане перед судом

Поділитися

Прокуратура Київської області закінчила досудове розслідування у кримінальному проваджені та направила до суду обвинувальний акт щодо колишнього працівника дорожньо-патрульної служби, підпорядкованого ГУ МВС України в м. Києві, який вчинив смертельне ДТП. Про це УНН повідомили у прес-службі прокуратури.

24.06.2012 міліціонер близько 06 год. 30 хв., у м. Вишневе Київської області, керуючи автомобілем “Toyota Camry”, порушив Правила дорожнього руху, виїхав на зустрічну смугу та вчинив зіткнення з автомобілем марки “Hyundai Getz”.

Внаслідок аварії жінка-водій автомобіля “Hyundai Getz”, яка була вагітна, отримала чисельні травми. Тяжко травмовану її було доставлено до центральної районної лікарні Києво-Святошинського району, однак врятувати її життя медикам не вдалося.

Дії колишнього державтоінспектора кваліфіковано за ч. 2 ст. 286 КК України, тобто порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту, що спричинили смерть потерпілого.

Під час досудового розслідування підозрюваному обрано запобіжний захід у виді тримання під вартою.

За скоєне колишньому правоохоронцю загрожує позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Начальник управління з суспільно – політичних питань та інформаційної діяльності заздрить голові Тернопільської облради?

***

У режимі суворої таємності “Бен – надал” звітував сам собі про 3 роки царювання в Тернополі

***

Знову аварія у Тернополі: як люди затримували п’яного водія (відео, фото)

***

На Тернопільщині працівники міліції затримали водія, який збив пішохода та втік з місця ДТП (Фото)

У Тернополі вандали хочуть зірвати рок-концерт гурту Brevis?

У США заборонили торкатися вагітних