Михайло Фоменко: збірній України не можна програти цю битву

Поділитися

Головний тренер національної збірної команди України Михайло Фоменко на передматчевій прес-конференціх напередодні матчу-відповіді плей-офф кваліфікації КС-2014 зі збірною Франції у Парижі відповів на запитання представників ЗМІ і зазначив, що збірній України не можна програти цю битву, передає УНН з посиланням на прес-службу ФФУ.

“Не думаю, що матч буде спокійним. Ми читали висловлювання і головного тренера, і гравців. Вони кажуть, що буде битва. Нам не можна буде програти цю битву”, — наголосив М.Фоменко.

Він також додав, що зі складом команди визначиться “у день гри. Ще будуть тренування, дорога, зміна кімнатної температури на вуличну. Не можна заздалегідь робити припущення з цього приводу”.

М.Фоменко також прокоментував дії Кучера, який отримав червону картку у першому матчі: він не йшов спеціально на картку. Треба було перервати атаку суперника. Це було природньо з його боку. У нас було десять футболістів з жовтими картками. Націлювали їх якомога менше давати привід для пред’явлення їм жовтих карток. До “робочих” попереджень у мене питань немає.

Тимощук: гріш ціна перемозі у Києві, якщо не продемонструємо такої ж самовідаччі у Парижі

За хабар засудили директора фірми, що готувала фахівців водного транспорту