Звернення голови обласної ради Василя Хомінця до депутатів органів місцевого самоврядування Тернопільщини

Поділитися

 …щодо проведення 28 листопада загальних зборів депутатів органів місцевого самоврядування різних рівнів

 Вільнюський саміт може кардинально змінити життя держави та усієї нації. На цю подію чекала уся Україна. Президент та Уряд протягом тривалаго часу запевняли, що незмінно погляди держави спрямовані до Європейського Союзу. І народ мав надію, що нарешті житиме за демократичними європейськими законами, перед якими усі рівні. Та одним розчерком пера уряд Азарова, а згодом і Президент цинічно перекреслили ці сподівання. Українців знову затягують туди, де вони уже були, і заледве звідти вийшли, виснажені голодним геноцидом, репресіями, переслідуваннями, нищенням мови, культури, духовності, історії.

Україна – європейська держава, ми є європейцями за ментальністю та історичною формою народовладдя. Відійти від цього курсу означає лише одне – зраду інтересів народу України.

Тижневі акції супротиву в усій державі ще раз показали – народ має іншу думку. У великих містах та маленьких селах ідея європейського майбутнього об’єднала мільйони українців. На майдани вийшло студентство – майбутнє України, яке найактивніше відстоює ідеї європейської спільноти.

У дні Вільнюського саміту ще жевріє надія, що дослухається до голосу народу його Президент, що почує кожного.

Шановні депутати органів місцевого самоврядування Тернопільщини!

 Звертаюся до Вас як виразників інтересів громад краю зібратися 28 листопада о 14 годині на Театральному майдані Тернополя на загальні збори депутатів органів місцевого самоврядування області. Ми, обранці народу, маємо бути поруч із громадою та висловити власну позицію щодо подій, які зараз відбуваються в Україні. Закликаю усіх депутатів, незалежно від політичної приналежності, виконати свій громадянський обов’язок та не залишатися осторонь важливого історичного моменту у житті нашої держави, а отже і кожного села, селища, містечка чи райцентру.

Україна – це Європа! Слава Україні! Героям слава!

Голова обласної ради Василь Хомінець

Герої не вмирають

В Гусятині, під штабом Партії Регіонів, відбувся ‪Євромайдан‬