22-річний молодик до смерті забив свого батька

Поділитися

У Кременчуці міліціонери затримали молодика, який забив батька до смерті. Про це УНН повідомили у прес-службі УМВС у Полтавській області.

До правоохоронців Крюківського відділу міліції надійшло повідомлення від лікарів про госпіталізацію 55-річного чоловіка. Лікарі повідомили про те, що в чоловіка закрита черепно-мозкова травма, забій головного мозку тяжкого ступеню, токсичне пошкодження головного мозку, закрита тупа травма грудної клітки, множинні переломи ребер, множинні забої м’яких тканин обличчя, голови, шиї, тулубу, верхніх і нижніх кінцівок та шок. Через декілька годин потерпілий помер у лікарні.

Правоохоронці за “гарячими слідами” встановили всі обставини події та затримали винуватця скоєного. Як з’ясували міліціонери, того дня між 22-річним сином та батьком виникла сімейна сварка, яка і призвела до таких тяжких наслідків.

Наразі по факту відкрито кримінальне провадження за статтею 121 частиною 2 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого). Горе-синові загрожує позбавлення волі на строк від семи до десяти років.

19-річний юнак під впливом бойовиків скоїв наліт на пошту

Найважчий день тижня – вівторок